Gastenboek

 

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
U dient alle velden te vullen.

Het bericht wordt pas zichtbaar, nadat wij deze hebben goedgekeurd.
63 berichten.
Wilfred Volkers uit Sint-Maartensbrug heeft geschreven op 11 maart 2019
Na in maart 2018voor het eerst heen geweest,nu weer in het kerkje bij ons in hetdorp Sint-Maartensbrug. Het was weer een feestje,geweldige sfeer en herkenbaar muziek uit de jaren 60 en 70. Kennissen uit Dirkshorn waren nu mee,ook die hebben genoten! Vorig jaar zei ik nog tegen me vrouw die gitarist komt me bekend voor. Klopt ook want Frits zat toen wij trouwden in 1982,in de houthakkers! Frits kwam ik eind vorig jaar nog tegen in Alkmaar bij een concert van Procul Harum. Mannen bedankt,en tot volgende keer!
Tonny de Jong-Telman uit Sint Pancras heeft geschreven op 11 maart 2019
Gisteren weer erg genoten van het optreden in het kerkje in St. Maartensbrug. Volle bak,beetje jammer was mijn plek achter een hele dikke pilaar, daardoor maar zicht op de helft van de zeer getalenteerde mannen. De sfeer en het geweldige programma maakte het toch weer een heerlijke middag !! Ga weer voor een herhaling !!
Tonny de Jong uit Sint Pancras heeft geschreven op 11 november 2018
10 nov. 2018, een heerlijke avond beleefd, geweldig optreden van een leuk stel bevlogen muzikanten in het Oude Gemaal te Heerhugowaard! Helemaal top, even terug in de tijd, hoewel ik haast al de nummers nog regelmatig beluister op single of LP, komen deze live uitgevoerd behoorlijk binnen. Bedankt en wellicht tot ziens !
Trudie Kramer uit Heerhugowaard heeft geschreven op 10 november 2018
Zaterdagavond in 'het Oude Gemaal' in Heerhugowaard het optreden van deze band: Bunch of Barrels. Samen met een vriendin en andere bezoekers genoten van de muziek uit de 60 en 70 jaren. Feest van herkenning. Ook het topniveau van de zangers en muziek was een verrassing. Alle lof voor de band voor deze gezellige avond. Kom zeker nog een keer een optreden bijwonen.
Nico Heijnis uit Alkmaar heeft geschreven op 10 juni 2018
Hoi BoB. Gisteravond een verrassende avond beleefd in Oudorp. Dank jullie wel. Genoten van Seven Bridges Road, vooral omdat ik sinds januari deel uitmaak van het combo met dezelfde naam. Ik kom zeker naar de volgende shows. Tot ziens met muzikale groet, Nico.
Petra uit Sint-Maarten heeft geschreven op 10 juni 2018
Weer een TOP avond gehad, enorm genoten. Ik wens jullie allen een heel fijne zomer/vakantie toe. Grote groet Petra.
Henk en Jelly Veuger uit Sint Maartensbrug heeft geschreven op 11 maart 2018
Geweldig genoten in ons propvol kerkje in Sint Maartensbrug. Er was een geweldige sfeer.
Jan Jaap Willemsen heeft geschreven op 27 december 2017
Hola Petra, dank voor je lieve wensen! Namens Johan, Ben, Johan, Frits en Jan Jaap alle goeds voor 2018 voor jou en je familie!
Petra uit Sint-Maarten heeft geschreven op 27 december 2017
Hola Barrels, kerstdagen? alweer achter ons hoop dat jullie allen gezellige dagen gehad hebben. Op naar 2018 dat het maar weer een mooi muzikaal jaar mag gaan worden, rest mij nog te melden dat ik jullie allemaal een gelukkig#gezond#enliefdevol 2018 wens. Groetjes Petra
Jan Jaap Willemsen heeft geschreven op 24 december 2017
Beste Ton en Tiny, voor jullie ook hele fijne feestdagen en alle goeds voor 2018. Jullie feedback is niet voor niets geweest. Er is aan de weg getimmerd en er zijn spijkers met koppen geslagen. Uiteraard zijn jullie van harte welkom in 2018! Johan, Ben, Frits, Johan en Jan Jaap.
Ton Tiny Koedooder uit De Goorn heeft geschreven op 24 december 2017
Beste Bunch of Barrels.Onze Kerstgroet voor alle leden van de band en voor het komende jaar veel liefde en gezondheid en voorspoed .En een mooi muzikaal jaar.De allerbeste wensen Ton en Tiny. Komen zeker weer genieten volgend jaar.
Petra uit Sint-Maarten of all places heeft geschreven op 10 december 2017
Goedenmorgen barrels wat een TOP avond hebben wij weer gehad, ik was ff bang dat Ben mijn favo nummer niet zou doen (voortaan niet meer helemaal op 't end a.u.b die spanning is te hoog).......... Dat krijg je als je ouder word maar daar weten jullie waarschijnlijk zelf alles van toch? En dan Ben, Frits en Jan Jaap, wat zijn jullie een kanjers zo gedrieën, echt nummers met een heel hoog Whauw gehalte wederom SUPER(:.......genoten weer deze avond. Nou en dan nog ff last but not least me veren benne op, maar jullie hebben ze ook deze keer weer 100% verdient. Grote bedank voor weer een super#mooie#gezellige avond, ook namens onze vrienden die deze keer mee waren. Grote groet Petra
Petra uit Sint-Maarten heeft geschreven op 23 september 2017
Hola Barrels wat heb ik weer genoten van een avondje schitterende muziek. En Ben wat een stem, echt geweldig aanwinst voor de Barrels. Al met al een SUPER avond gehad, misschien iets te veel Beatles (ha,ha) maar daar zijn de meningen over verdeeld. En dan Ben, Jan Jaap en Frits geweldig zo met z'n drieën echt TOP helemaal leuk en weer helemaal anders. Dus tot snel maar weer zou ik zeggen, grote bedank voor weer een gezellige avond. Grote groet Petra.
Jan Jaap Willemsen heeft geschreven op 17 september 2017
Wauw...Je zet er nu wel een beetje druk op Ton 😉 Hoe groot is de familie wel niet?... Anyway...geweldig dat jullie met zo veel komen. We hebben ons best gedaan om een ander, leuker, nieuwer, fijner, opmerkelijker en boeiender programma in elkaar te zetten. Omdat we jullie vorig seizoen zo goed hebben bedeeld met M,W&F, is het dit seizoen voor jullie misschien afzien....maarrrrr....ik weet zeker dat jullie met volle teugen zullen genieten. Tot as. vrijdag de 22ste!
Ton Koedooder uit De Goorn heeft geschreven op 17 september 2017
Jan Jaap we komen weer op vrijdag de 22 e naar Hensbroek en nemen de hele familie mee 18 st. We hopen weer een mooie muzikale avond te beleven maar dat is wel zeker.We kijken er naar uit. Met de vriendelijke groeten van ons en tot vrijdag. Ton Koedooder
Ton Koedooder uit De Goorn heeft geschreven op 29 juni 2017
Beste muzikanten. We zijn weer aanwezig de 22 e Sept Hensbroek met 9 pers en we kijken er weer naar uit .Hopen dat Marvin Welch en Farrer langs komen . Faitfull Marmaduc Lady of the Morning. Met vr gr Ton
Jan Jaap Willemsen heeft geschreven op 24 januari 2017
Hey Perry! Leuk bericht en leuk om van je te horen. Als je mij via de website een email stuurt, kunnen we makkelijker communiceren. info@bunchofbarrels.nl
Perry Boogaat uit Moerbeek heeft geschreven op 22 januari 2017
Ruim een jaar geleden trad jullie band op in de Moerbeek op een verjaardag van een vriend van ons. Jammer genoeg was jij Jan Jaap daar niet bij. We zijn elkaar uit het oog verloren maar ik had je graag nog eens gesproken. Wellicht weer eens in de toekomst.
Jan Jaap Willemsen heeft geschreven op 31 december 2016
Ton en Tiny....voor jullie ook de allerbeste wensen voor 2017 en dat jullie van veel mooie muziek mogen en zullen genieten!
Ton en Tiny Koedooder uit De Goorn heeft geschreven op 30 december 2016
Beste muzikanten hierbij de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar. We hebben weer genoten van het optreden in de pianokamer.Weer grote klasse.Het nieuwe jaar zeker weer van de partij. Wie weet komt Faithfull lady of the morning en Marmaduke ook weer langs.Las dat Wijnand Schouten uit de Goorn een concurent is. Grapje .Het is een goede bekende van mij.Wist niet dat hij ook deze muziek en zang geweldig vindt. Een gezond en muzikaal jaar 2017 voor iedereen en hopelijk weer te kunnen genieten van jullie muziek. Zal nog meer mensen inlichten om mee te gaan. Heel hartelijke groeten van ons.