Waar komt die naam vandaan? Goed, even ter info….

In de woordenboeken staat Barrel omschreven als: “Oude fiets of auto die bijna uit elkaar valt”, maar ook:  “Aan barrels gaan, gooien in stukken, kapot”. Een Barrel wordt ook wel omschreven als een “ondeugende man of vrouw” of “Een barrel is een slechte scharrel” of “Aan de barrel gaan”, hetgeen betekent dat je gaat stappen om jezelf lekker te laten gaan v.w.b. drank en lol…..ehh…..laten we zeggen “Sex, Drugs & Rock ’n Roll”. Dus Bunch Of Barrels betekent eigenlijk gewoon: “Stelletje Barrels”.

Volgens de Barrels zelf is niets, maar dan ook NIETS van het bovenstaande op hen van toepassing…..dussss…….ja ja…..hmm 😉

 Maak samen met Bunch of Barrels een muzikale reis naar de beste jaren van de popmuziek. De jaren ’60 en ’70.

Op de kleine podia nemen de mannen van Bunch Of Barrels u, in intieme en huiselijke sfeer mee naar die fantastische tijd met die heerlijke muziek. Herinnert u zich nog de provo’s, de witte fietsen, Dolle Mina’s, de geur van Patchouli etc. Met bloemen in het haar, liggend in het gras en luisterend naar de muziek die het vele jaren later nog steeds zo goed doet. Velen onder ons dromen weg bij deze klanken en verlangen stiekem terug naar de ongedwongen sfeer en de ‘vrijheid/blijheid’ van toen. “The Soundtrack Of My Life”, zoals velen het noemen…

singles5

Laat u meevoeren naar de tijd dat u jong, verliefd, puberaal, opstandig of misschien zelfs rebels was….

Intieme sfeer, sprankelende akoestische gitaren, bluesharp, basic percussie, accordeon, viool, maar vooral meerstemmige vocalen!

Bunch Of Barrels onderscheidt zich door de akoestische setting én de meerstemmige harmonieën, die subtiel zijn verweven in bekende, goed in het gehoor liggende songs die de Barrels op hun eigen wijze ten gehore brengen. Bijzonder zijn ook de begeleidende projectiebeelden met foto en film uit die tijd. De combinatie van muziek, beelden, humor en het contact met het publiek maakt dat deze band anders is dan anderen en de  meesterwerkjes van weleer worden daardoor als verrassende, muzikale cadeautjes uitgepakt.  Met regelmaat een nieuwe lay-out, repertoire en presentatie!

Er wordt een greep gedaan uit de muziek van o.a. Crosby, Stills & Nash, Stealers Wheel, The Kinks, Flower Pot Men, Scott McKenzie, The Byrds, Herman’s Hermits, The Hollies, The Eagles, Neil Young, Lovin’Spoonful, The Mamas & The Papas, The Beatles, maar ook bijv. The Ivy League, The Beach Boys,  The Tremeloes, Gary Puckett & The Union Gap, The Band, Marvin, Welch & Farrar, The Fortunes en natuurlijk de prachtige parels van Nederlandse bodem!

Jeugdsentiment dus en een feest van herkenning!

Ben, Frits, Johan en Jan Jaap wensen u op deze website alvast veel kijk- en luisterplezier en hopen u natuurlijk graag te zien tijdens hun muzikale reisjes bij u in de omgeving!

Voor alle informatie, boekingen of reserveringen:

Bel: 06 52 867 867 

U kunt ook contact met ons opnemen via ‘contact’ in het menu op deze website.