Afscheid van Bunch Of Barrels op zondag 17 november 2024 te Sint Maartensbrug

Johan, Ben, Frits en Jan Jaap zijn tot het besluit gekomen een sabbatical te nemen en hebben de sfeervolle theaterkerk in Sint Maartensbrug gekozen om afscheid te nemen. De reden van deze locatie is dat de Barrels hier vele malen mochten optreden en ontzettend genoten hebben van de fijne sfeer, de heerlijke akoestiek, de trouwe aanhangers en  muziekliefhebbers én het team van zeer enthousiaste vrijwilligers, dat altijd heeft gezorgd voor een warm welkom voor zowel de band als het publiek.

De heren gaan voor de laatste keer uitgebreid ‘Down Memory Lane’  en nemen u mee naar de gedenkwaardige en unieke tijd  van de jaren ’60 en ’70 met die fantastische muziek.  “The Soundtrack Of My Life”, zoals velen het noemen…     De Barrels komen met een interessante layout en repertoire, dat ze in hun eigen stijl zullen brengen. De combinatie van muziek, beelden, anekdotes met humor én de interactie met het publiek maakt dat Bunch of Barrels anders is. Bijna akoestische setting, intieme sfeer, sprankelende 4-, 6- en 12 snarige gitaren, bluesharp, basic drums en percussie, piano, viool, én vooral vocal harmonies.

Het is aan te raden om op tijd uw kaarten te reserveren!

Concert zondag 17 november is reeds uitverkocht! Extra concert is ingelast op zaterdagavond 16 november. Tickets voor dit extra concert: https://www.ticketkantoor.nl/shop/BBarrels-afsch-16-11

 Maak samen met Bunch of Barrels een muzikale reis naar de beste jaren van de popmuziek. De jaren ’60 en ’70.

Op de kleine podia nemen de mannen van Bunch Of Barrels u, in intieme en huiselijke sfeer mee naar die fantastische tijd met die heerlijke muziek. Herinnert u zich nog de provo’s, de witte fietsen, Dolle Mina’s, de geur van Patchouli etc. Met bloemen in het haar, liggend in het gras en luisterend naar de muziek die het vele jaren later nog steeds zo goed doet. Velen onder ons dromen weg bij deze klanken en verlangen stiekem terug naar de ongedwongen sfeer en de ‘vrijheid/blijheid’ van toen. “The Soundtrack Of My Life”, zoals velen het noemen…

singles5

Laat u meevoeren naar de tijd dat u jong, verliefd, puberaal, opstandig of misschien zelfs rebels was….

Intieme sfeer, sprankelende akoestische gitaren, bluesharp, basic percussie, accordeon, viool, maar vooral meerstemmige vocalen!

Bunch Of Barrels onderscheidt zich door de akoestische setting én de meerstemmige harmonieën, die subtiel zijn verweven in bekende, goed in het gehoor liggende songs die de Barrels op hun eigen wijze ten gehore brengen. Bijzonder zijn ook de begeleidende projectiebeelden met foto en film uit die tijd. De combinatie van muziek, beelden, humor en het contact met het publiek maakt dat deze band anders is dan anderen en de  meesterwerkjes van weleer worden daardoor als verrassende, muzikale cadeautjes uitgepakt.  Met regelmaat een nieuwe lay-out, repertoire en presentatie!

Er wordt een greep gedaan uit de muziek van o.a. Crosby, Stills & Nash, Stealers Wheel, The Kinks, Flower Pot Men, Scott McKenzie, The Byrds, Herman’s Hermits, The Hollies, The Eagles, Neil Young, Lovin’Spoonful, The Mamas & The Papas, The Beatles, maar ook bijv. The Ivy League, The Beach Boys,  The Tremeloes, Gary Puckett & The Union Gap, The Band, Marvin, Welch & Farrar, The Fortunes en natuurlijk de prachtige parels van Nederlandse bodem!

Jeugdsentiment dus en een feest van herkenning!

Ben, Frits, Johan en Jan Jaap wensen u op deze website alvast veel kijk- en luisterplezier en hopen u natuurlijk graag te zien tijdens hun muzikale reisjes bij u in de omgeving!

Voor alle informatie, boekingen of reserveringen:

Bel: 06 52 867 867 

U kunt ook contact met ons opnemen via ‘contact’ in het menu op deze website.