Home

 Maak samen met Bunch of Barrels een muzikale reis naar de beste jaren van de popmuziek. De jaren ’60 en ’70.

Op de kleine podia nemen de mannen van Bunch Of Barrels u, in intieme en huiselijke sfeer mee naar die fantastische tijd met die heerlijke muziek. Herinnert u zich nog de provo’s, de witte fietsen, Dolle Mina’s, de geur van Patchouli etc. Met bloemen in het haar, zittend of liggend in het gras, luisterend naar de muziek die het vele jaren later nog steeds zo goed doet. Velen onder ons dromen weg bij deze klanken en verlangen stiekem terug naar de ongedwongen sfeer en de ‘vrijheid/blijheid’ van toen. “The Soundtrack Of My Life”, zoals velen het noemen.

memory lane

Laat u meevoeren naar de tijd dat u jong, verliefd, puberaal, opstandig of misschien zelfs rebels was….

bloem paarsbloem oranje en blauwfp busbloem rood en geelbloem paars


Intieme sfeer, sprankelende akoestische gitaren, bluesharp, basic percussie, maar vooral meerstemmige vocalen!

Bunch Of Barrels onderscheidt zich juist door het akoestische geluid én de meerstemmige harmonieën, die subtiel zijn verweven in bekende, goed in het gehoor liggende songs.

Bijzonder zijn ook de begeleidende projectiebeelden met foto en film uit die tijd. De combinatie van muziek en beelden maakt dat deze band anders is dan anderen en de  meesterwerkjes van weleer worden daardoor als verrassende, muzikale cadeautjes uitgepakt. Vanaf september weer met een geheel nieuwe lay-out, repertoire en presentatie!

Bijna alle bandleden zijn opgegroeid met de muziek van o.a. Crosby, Stills & Nash, Stealers Wheel, The Kinks, Scott McKenzie, The Byrds, Herman’s Hermits, The Hollies, The Eagles, Neil Young, The Mamas & The Papas, The Beatles, maar ook bijv. The Ivy League, The Monkees, The Band, Marvin, Welch & Farrar, The Fortunes en niet te vergeten The Tee Set, Golden Earrings, Sandy Coast en Shocking Blue!

Jeugdsentiment dus en een feest van herkenning!

singles5


Johan, Eugène, Johan, Frits en Jan Jaap wensen u op deze website alvast veel kijk- en luisterplezier en hopen u natuurlijk graag te zien tijdens hun muzikale reisjes bij u in de omgeving!

Voor alle informatie en/of reserveringen:

Bel: 06 – 52 867 867
Mail: info@bunchofbarrels.nl