Evenementen worden geladen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is geweest.

Zaterdag 25 mei 2019 Laurenskerk, Kolhorn

mei 25 @ 20:30 - 23:00

Kaarten te reserveren via:

Bunch of Barrels komt eindelijk weer naar Kolhorn!. In de prachtige Laurenskerk met geweldige akoestiek zullen de mannen je meenemen naar de mooiste jaren van de popmuziek, the sixties & seventies. Vintage Music! Ondanks de Brexit-perikelen worden de mooiste pareltjes uit Engeland, Amerika en Nederland door de Barrels gebracht in hun eigen stijl. Akoestische setting met meerstemmige vocalen die samensmelten tot close harmony en is er zelfs ruimte voor a capella. Dit alles op een bescheiden volume én vergezeld van bewegende beelden, humor en anekdotes. Natuurlijk ontbreken ook de bekende intro’s niet en de interactie met het publiek zorgt voor een fijne en gemoedelijke sfeer.  Een avond om je terug te wanen in je jeugd, mee te neuriën of te zingen en ervan bewust te worden hoe mooi de muziek uit die jaren eigenlijk nog steeds is. ‘Down Memory Lane’!

Er wordt steeds weer een nieuwe greep gedaan uit muziek van o.a. Crosby, Stills & Nash, Mama’s & Papa’s, Marvin, Welch & Farrar, The Hollies, The Tremeloes, The Fortunes en nog veel meer. Een feest der herkenning!

Vóór, tussen en na het concert is de gezellige bar van het naastgelegen dorpshuis de Horn open om gezellig iets te drinken en na te genieten.

A Night Out With The Barrels!

Aanvang: 20.30 uur

Zaal open: 20.00 uur

Gegevens

Datum:
mei 25
Tijd:
20:30 - 23:00

Organisator

Bunch Of Barrels
Telefoon:
06 52 867 867
Website:
www.bunchofbarrels.nl

Locatie

Laurenskerk
Kerkepad 1-3, Kolhorn, 1767 CK
+ Google Maps
Website:
www.dorpshuiskerkkolhorn.nl